SINISET NIUKASTI PAREMPIA…

…kuin ennen. Siniset synkillä mielin maaottelutauolle. S-V-liigaa 07.11.2010

Valkoiset-Siniset  14-7.

”Kovilla ollaan. Nyt tultiin hyvin otteluun ja hallittiin näennäisesti vaihtoaitiossa ensimmäistä erää. Näytimme jo jääkiekkojoukkueelta toisin kuin aikaisemmin. Tekopaikoista emme vain kyenneet tekemään maaleja”, sinisten pelaajavalmentaja Kuppa harmitteli.

Tosiaan, Siniset näytti joukkueelta, mutta siltä näytti myös Valkeat. Peli oli vauhdikasta ja meni katsojaan. Jarrukentät (Eki #88) oli jätetty pukusuojaan ja vauhti oli kova. Tilanteita oli kummallakin, mutta maalivahdit  Jussi ja Jakke pitivät pintansa.

Puolustajapula ja varsinkin Raimo Pohjasen yllättävä puuttuminen vaikeutti Valkoisten työskentelyä aika-ajoin. 46-vuotias Ari Pokka pelasi kauden ensimmäisessä S-V-liigaottelussaan virheettömän ensi erän, mutta oli Sinisten avausosumassa liian pitkän vaihdon uhrina.

”Pokka oli alkuun lähes loistava, mutta joutui toisessa erässä liian koville” Sami Viippolan kanssa, Elias Palin tunnusti.

”Tarvitsemme ehdottomasti johtajuutta puolustuspäähän ja saamme ehkä tauon jälkeen kaksi pakkia takaisin. Nytkään emme luovuttaneet”, Palin jatkoi.

Sinisten valmentaja Kuppa lupasi ottelutauolle tehokasta ontuvan ylivoimapelin harjoittamista. Valkoisille ei taideta suoda edes vastaavaa mahdollisuutta koska koko joukkue siirtyy maajoukkuetehtäviin.

”Viisitoista miestä on maajoukkueissa ja muutama lisäksi loukkaantunut. Viisikkopelaamista on varsin vaikea harjoitella”, Elias Palin huokaili Hannulanmäen illassa..