JURYN PÄÄTÖS CASE 78.6

CCR:n puolueeton Jyry on kokoontunut ja antanut päätöksen koskien kierroksen 53/09 ottelua sääntöä 78.6§.

Jyry on tarkistanut videot, dvd:t,mp3:t ja sateliittikuvat sekä Kupan ja Ekin puhelut ja sähköpostit liittyen em. tapaukseen.

Jyryn Päätös:

Ekin laukaisema kiekko kävi maalissa. Samassa vaihdossa Ekille annettu jäähy jää voimaan, mutta Jyry havaitsi että rikottu osapuoli, tässä tapauksessa Kuppa, näyttelee tilanteessa epäurheilijamaisesti.

Tuomiot:

Jyry pyytää Ekiltä heti vilpittömästi anteeksi, sekä esittää jääkiekkoliitolle että ”maalien rakenteissa otettaisiin tulevaisuudessa paremmin huomioon myös ne pelaajat, jotka osaavat laukoa tarkasti ja lujaa” sekä tehtäisiin tästä uudsi pykälä sääntökirjaan, joka kirjattaisiin tunnuksella ”88.8” . Jyry on myös myöntänyt Ekille korkeimman mahdollisen palkinnon eli ”Suomen Valkoisimman Kentän Taistelijan Kenttäpullon” (Leijona pullo).

Jyry on päättänyt myös rankaista Kuppaa ”ylinäyttelimisestä”. Normaalisti tällaisissa tilanteissa on annettu pelaajille 8 vuoden ottelukielto, mutta koska tapaus on törkeydessään vertaansa vailla, on tuomioksi langetettu 4 tunnin pakollinen osallistuminen J.Turkan teatterikurssille.  Päätöksistä voi valittaa, mutta niitä ei muuteta..

-CCR White Jury-

Supermailat

CCR:n viralliset kisamailat ovat saapuneet kaupunkiin. Mailoissa on aito ”Chrome City Rangers” -teksti ja varsi on aitoa(!) puuta, lapa on iso, vahvistava erikoismaalaus.. ja näitä ei sitten saa kaupoista! Mattisen Mikalta voi löytyä vielä muutama kappale left mailoja.. ja kiitos sponsorien, mailoja on myyty uskomattomaan 35 euron kappale hintaan CCR:n jäsenille! (Viime vuonna protomallien hinta oli noin 100-150 euroa).

— CCR Hall of Fame —

TÄMÄ CCR-Uutinen pakotti avaamaan sääntökirjan

CCR Valkoisten Eki Partasen osuma CCR-sunnuntaikierroksella 53/2009 oli todellinen harvinaisuus.

Ekin 2-1-ylivoimaosuma Sinisiä vastaan jäi hetkeksi huomaamatta. Peli sai jatkua, kunnes Eki koukkasi läpiajoon karanneen Jukka ”Kuppa” Pekkalan, ja tuomaristo tuomitsi (lahjoitti!) Sinisille rangaistuslaukauksen.

Rangaistuslaukausta ei kuitenkaan tuomittu, koska myöhemmin sateliittikamerakuvista on selvinnyt, että Ekin hetkeä aiemmin laukoma kuti oli käynyt maalissa. Tilanteesta tuomittiin nyt siis Valkoisille maali, mutta myös Ekille kaksiminuuttinen!

Torniolainen-lehti selvitti tuomareiden toimintaa tilanteessa sääntökirjasta.

Lehden mukaan sääntö 78.6 sanoo: ”Vain yksi maali voidaan tuomita minkä tahansa pelikatkon aikana”.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka Kuppa olisi osunut läpiajostaan (epäilivät!), maali olisi hylätty, kun Ekin maali olisi vahvistettu videolta. Kaksiminuuttinen Ekille oli kuitenkin täysin kirjan mukainen. Kyseinen sääntö estää joukkuetta ottamasta minkäänlaisia vapauksia vastustajaa kohtaan, jos se tietää saavansa maalin seuraavalla tauolla.

CCR:n apuvalmentaja Elias Palin on lehden mukaan todistanut vastaavanlaista tilannetta aikaisemminkin, mutta itse päätähdelle Erkki Sergei Partaselle ja useille muille pelaajille tilanne oli täysin uusi.

– Ensimmäinen kerta, kun tällaista tapahtuu minun elämäni aikana. Puhuin muiden kundien kanssa, ja he sanoivat samaa. En tiedä näenkö tällaista enää koskaan, Eki ihmetteli Torniolaiselle.

-Näinollen Sinisten avausvoitto jäi suurista ponnistuksista huolimatta odottamaan hamaan tulevaisuuteen.

–Life is cruel News–

Kausimaksut vaalirahoitukseen!!

Sisäisen tiedustelumme kautta on selvinny, että CCR: n kausimaksun maksaneet (kumpikin) rahat ovat jostakin selvittämättömästä syystä menneet epäselviin puoluerahoituksiin ja tätä kautta koko CCR: n johto on ollut pidätettyinä jo jonkin aikaa. Tämä on syy miksei joitakin, todella ahkeria kävijöitä ole näkynyt treeneissä viime aikoina. Valitettavasti takuiden maksajia ( 30 € / mies ) ei ole näkynyt??? Toimitus ei saanut kiinni vs. joukkueenjohtajaa Olli Kujalaa kommentoimaan tilannetta.

– rcc neus –

Siniset ”voittoon”

Vuoden 2009 paras hyväntekeväisyys -tapahtuma oli Team Valkoisten antama voitto Teat Sinisille. Täpötäysi Sinisten pukukoppi oli ”voiton” jälkeen onnesta mykkä. Monille saavutus oli uran ensimmäinen ja palkinnoksi saatu ”Hopea Sompa” -tarra koristanee monen pelaajan jääkaapin ovea pitkälle tulevaisuuteen. Kuppa sanoi, että oli hienoa saada tarra, sillä tuskin isompi ”pytty” olisi enää mahtunut palkintokaappiin, joka on täynnä erilaisia rantapalloja aina vuodesta  -53 alkaen.. on muuten lajissaan ehkä Suomen laajin.

Raatin pytyt

*** Jan Mäkelä
*** Jukka Pekkala
*** Sami Viippola