Ekille taistelija pytty

Viime viikon ”taistelija” -pytty luovutettiin Ekille (#88). Monet juniorit ja etenkin siniset voisivat ottaa mallia Ekin taistelutahdosta, tinkimättömästä luonteesta ja ”vaikka läpi harmaan kiven” -asenteesta. Tiukkaa vääntöä, jossa ei säästelty sanoissa eikä pelätty kontaktia, nähtiin jälleen Tornion Katsastuksessa, kun Eki oli leimauttamassa autojaan. Eki ei suostunut paljastamaan miten kävi autojen kanssa, mutta hyvän kahvin ja pullan vuoksi voisi siellä käydä useamminkin..

ppp

Eki esitteli palkintoa sinisille, jotka eivät ole sellaisia ennen nähneet kuin kuvissa.

 

CCR News – aina paikalla!

Aravirta CCR: n uudeksi valmentajaksi??

Keskiviikkona Jokereista potkut saaneelle Hannu Aravirralle näyttää Hjalliksen tönäisy olevankin onnenpotku! Nimittäin CCR: n johto paljasti torstai iltana Kerho Ravintolan yhdistetyssä tietokilpailussa / karaokessa, että neuvotteluja asiasta on jo käyty. Epäselvää seuruetta tarkemmin haastateltaessa ilmeni myöskin se, että kaikki muuten oli jo selvää, ainoastaan Aravirtaa ei oltu asiasta kuultu… Toimitus seuraa tilannetta…

Sama seurue kertoili myös, että Seppo Saukkoriipi olisi kiinnostun ut paikasta, valitettavasti johto oli sitä mieltä, että Sepolle sopisi ainoastaan siniset valmennettavaksi.

– rcc neus –

Pariluistelua

CCR:n parhaat pelaajat mittelöivät jälleen paremmuudesta viikonloppuna. Sinisen joukkueen raportti on mielenkiintoista luettavaa, mutta siitä ei sen enempää.

Tilastoja kun tarkistellaan aivan puoluettomasti, niin ensimmäiseksi kiinnittyy huomio päästettyihin maaleihin. Valkoiset päästivät 12 ja siniset 4 (neljä). Siniset voivat kiittää mainiota puolustusparia eli Samia ja Veikkoa onnistuneesta iltapuhteesta. Pakkiparin pariluisteluosuudet on hyvää EM-tasoa.

Kuitenkin illan nopeimman ja näyttävimmän tempun teki Ynskä, joka kävi nappaamassa parhaan pelaajan ”tölkin” tottuneesti.. ennen kuin raati ehti julkaista valintaansa (Kepe).

Ja niistä tilastoista vielä.. tehdyt maalit. Valkoiset teki 14 Maalia ja siniset 2 eli peli päättyi tiukasti 18-14 valkoisille.

//CCR

Konkarit pääosissa

Sinisten kokeneet konkarit nousivat porrasvaloihin eilisessä ottelussa. Ilman Kuppaa ja Karia olisi nuori joukkue ollut pahasti hakotiellä. 4 vuoden tappioputken jälkeen Kuppa johdatti ansaitusti joukkueensa pukukopista kentälle. Ottelun jälkeen oli Karin vuoro ottaa ”vetovastuu”, ja Kari keräsi pahasti jo eksyksissä olleen joukkueen kasaan ja johdatti porukan takaisin pukukoppiin.

Valkoisilla on viime vuosina alkanut selvästi taso laskemaan ja sen voi lähes nähdä tuloksista. Mutta toisaalta se on tietenkin ymmärrettävää kun sitä on jo teoriassa mahdoton enää nostaa.

CCR